[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما :: ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو نشریه و مقاله ها::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات وبگاه::
بایگانی مقاله های زیر چاپ::
وبگاه های نمایه کننده::
اسامی داوران::
مبانی اخلاقی نشریه::
آمار سایت::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شماره شاپا
۲۶۷۶۵۹۹۳
..
ناشر
انجمن گل و گیاهان زینتی ایران
پژوهشکده گل و گیاهان زینتی
..
پیوندهای مفید

انجمن گل و گیاهان زینتی ایران

پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی
..
آمارهای سایت
..
:: دوره 3، شماره 1 - ( 2-1397 ) ::
جلد 3 شماره 1 صفحات 26-13 برگشت به فهرست نسخه ها
افزایش کیفیت و تسریع گلدهی گل سنبل توسط دمای مناسب انبارداری پیاز گل
ایوب ملا احمد نالوسی ، فریده بنی اسدی ، محمد فظیلتی ، بهزاد ادریسی ، پژمان آزادی*
سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران
چکیده:   (3106 مشاهده)
این پژوهش بهمنظور ارزیابی اثر تیمارهای دمائی مختلف بر ترکیبات بیوشیمیایی و صفات رشدی پیازهای سنبل اجرا گردید. در این آزمایش پیازهای سنبل رقم Blue jacket به مدت 4 هفته در معرض تیمارهای دمایی 5، 10، 15 و 20 درجه سانتی‌گراد قرار گرفته و صفات بیوشیمیایی شامل میزان کربوهیدرات‌های محلول، پروتئین، تری‌گلیسرید، آنزیم‌های پراکسیداز و آمیلاز در طول انبارداری و همچنین صفات اندازه برگ، اندازه گل آذین، قطر ساقه، طول ساقه، تعداد برگ و شروع گلدهی در طول دوره رشدی مورد ارزیابی قرار گرفت. بررسی نتایج نشان داد که تیمارهای 5 و 10 درجه سانتی‌گراد دارای بیشترین میزان کربوهیدرات‌های محلول، پروتئین و تری‌گلیسرید بوده و تیمارهای 15 و 20 درجه سانتی‌گراد دارای بیشترین میزان فعالیت آنزیمی بودند. همچنین، در بررسی طول فصل رشدی پیازهای تیمار شده، مشخص شد که تیمارهای دمایی 5 و 10 درجه سانتی‌گراد دارای رشد بهتری بوده و شروع گلدهی سریعتری داشند. به طور کلی با توجه به نتایج بدست آماده، برای نگهداری پیازهای سنبل قبل از کاشت، دماهای 5 و 10 درجه سانتی‌گراد برای افزایش کیفیت گل و تسریع گلدهی سنبل توصیه می‌گردد.
واژه‌های کلیدی: انبارداری، تری‌گلیسرید، فعالیت آنزیمی، کیفیت گل، کربوهیدرات‌های محلول
متن کامل [PDF 738 kb]   (777 دریافت)    

دریافت: 1348/10/11 | پذیرش: 1397/2/15 | انتشار: 1397/2/16
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Molaahmad Nalousi A, Baniasadi F, Fazilati M, Edrisi B, Azadi P. Hyacinthus orientalis quality improvement and rapid flowering by applying proper bulb storage temperature. FOP 2018; 3 (1) :13-26
URL: http://flowerjournal.ir/article-1-131-fa.html

ملا احمد نالوسی ایوب، بنی اسدی فریده، فظیلتی محمد، ادریسی بهزاد، آزادی پژمان. افزایش کیفیت و تسریع گلدهی گل سنبل توسط دمای مناسب انبارداری پیاز گل. گل و گیاهان زینتی. 1397; 3 (1) :13-26

URL: http://flowerjournal.ir/article-1-131-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 3، شماره 1 - ( 2-1397 ) برگشت به فهرست نسخه ها
گل و گیاهان زینتی Flower and Ornamental Plants
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 43 queries by YEKTAWEB 4645